Контакти

Запознайте се с нашия малък и сплотен екип:

Александър Асенов

Художник

Създател и основен двигател на Asenovart, Александър е човекът, към когото винаги можете да се обърнете, когато искате да подарите картина на себе си или на Ваш близък! Александър е автор на всички творби, които виждате на сайта и със своите знания и натрупан опит в изкуството е човекът, който ще Ви помогне най-добре в избора на картина и рамка за нея. До него можете да се допитате също така относно опаковане и изпращане на картини до всички краища на света! Човек с изключително чувство за естетика и професионален поглед към изкуството - Александър ще бъде до вас при всяка стъпка от закупуването на картина, през доставката, до поддръжката и грижата за Вашето произведение на изкуството.

арх. Николина Сергиева-Асенова

Архитект и интериорен дизайнер

Арх. Николина Сергиева-Асенова е съпругата и дясната ръка на Александър. Към нея можете да се обърнете при всеки въпрос, свързан с картините, техническа поддръжка и помощ при поръчка. Освен добрата й техническа грамотност, на нея можете да разчитате и, ако имате нужда от съвет относно естетиката, подредбата в интериора и правилното разполагане на произведения на изкуството във Вашия дом или офис. Николина е човек с изключително добри качества като архитект и интериорен дизайнер и с натрупания си опит като такъв, може да Ви бъде от полза не само, относно подредбата на картини, но и за правилното освеление, подредба на мебели, избор на цветове и цялостни интериорни решения, които да създадат хармонична среда за Вашия дом или офис.

За повече информация може да се свържете с нас на:

+359 889 370 811 Александър Асенов +359 888 416 772 Николина Сергиевa-Асенова

Заповядайте на село, където живеем и творим с моето семейство!
От тук – с. Брестака – Каменица, обл. София можете да вземете картините, които сте си поръчали от мен, както и да се потопите в творческта атмосфера на село. Всеки е добре дошъл, с предварителна уговорка на телефон: 0889370811 

Работно време:

Заповядайте, всеки ден, след предварителна уговорка, в с. Брестака, където можете да видите творческия процес, както и голяма част от картините ми!