№ 173 L

” За риба ”
Размер на платното :
Широчина – 60 см.
Височина – 40 см.
Маслени бои – платно .
Рамка- Не

Sale!

Пейзаж № 69 L

390.00лв. 150.00лв.
Sale!

№ 186 L

350.00лв. 190.00лв.
Sale!

Пейзаж № 145 L

550.00лв. 385.00лв.
Sale!